Tuin

Tuin

TUIN


Wij beschikken over een groot tuinassortiment en begeleiden u als hobbytuinder dan ook heel graag bij het kiezen van uw producten.

Tuin


MESTSTOFFENWe beschikken over een uitgebreid gamma meststoffen van VIANO.  Voor uw gazon, de moestuin of de siertuin.  Zowel in kleine als grote verpakkingen.  Wij staan u graag bij om de juiste meststof te kiezen.  Op de website van VIANO vindt u heel veel uitleg terug over onze meststoffen.

Tuin


POTGRONDUniversele potgrond, potgrond voor zaaien en stekken, voor bloembakken, voor groenten en fruit, voor buxus en hagen, voor zuurminnende planten,  orchideeën…  Keuze genoeg!

Tuin


BODEMBEDEKKERSCacaodoppen of boomschors in verschillende formaten, verpakt in zakken.  Ook voor lossen bodembedekkers kunnen wij u de ideale leverancier aanraden!

Tuin


AFRASTERINGKeuze uit onze kwalitatief gamma Beckaert draden.  Ook houten palen verkopen wij in alle formaten!

Tuin


SPROEISTOFFENHebt u last van mos of onkruid in uw gazon of  vertonen uw planten ziekteverschijnselen?  Wij zoeken samen met u uit welke sproeistof uw probleem het effectiefst behandeld.

Tuin


KASTANJE OMHEININGDeze natuurlijke afsluiting wordt mooier met de jaren!  U kan bij ons terecht voor rollen van 1m, 1.20m en 1.50m hoogte.  Ook beschikken wij over kastanjehouten palen.

Tuin


ZWEMBADMet ons gamma BSI zwembadproducten houdt u uw zwembadwater het hele seizoen zuiver!  Zelfs vuil, groen water krijgt u door een juiste behandeling weer helder!  Zowel de meetsystemen om uw chloorgehalte en PH waarde te meten als de producten om deze terug op peil te krijgen hebben we op voorraad. 

Tuin


GAZONZAADWij helpen u graag berekenen hoeveel graszaad u nodig hebt om nieuw gras te zaaien of om gewoon wat extra gazon bij te zaaien.  Uit verschillende soorten graszoden scheppen wij de juiste hoeveelheid voor u uit.

Tuin


GROENTENZADEN- EN PLANTJESDoor de wekelijkse aanvoer van groenten en planten proberen wij u steeds een fris gamma aan te bieden.

KOEN VERHEYEN

agro, tuin & dier


Brechtseweg 149

2990 LOENHOUT


T +32 3 669 55 51

E info@koenverheyen.be

OPENINGSUREN


ma - vrij: 08:30 - 12:00 uur en 13:00 tot 18:30 uur

zaterdag: 08:30 - 17:00 uur


DONDERDAG GESLOTEN VAN NOVEMBER t/m FEBRUARI

ZONDAG GESLOTEN