Beste chocomousse!

Een goede chocomousse, al dan niet met slagroom. Dat smaakt toch altijd! In onze winkel bieden we al een geruime tijd de mix voor chocomousse van Cook en Bake aan, maar op vraag van enkele klanten hebben we nu ook de mix van Callebaut melk en puur in ons gamma opgenomen. Dat zou Dé mix onder de mix voor chocomousse zijn. Hier is het alvast een favoriet. Heb jij hem al geprobeerd?

Chocomousse melk of puur-Callebaut
Poedermix voor instant bereidingen van chocolademousse met de lekkere Callebaut-smaak!

Hoe gebruiken?
Een heerlijke mousse van melkchocolade in slechts 3 eenvoudige stappen:
1. Mix de inhoud van één verpakking met 1 liter koude melk
2. Klop gedurende 5 minuten op volle snelheid op
3. Spuit het in cups of glaasjes en laat ongeveer 6 uur afkoelen in de koelkast.

Kan niet mislukken! Succes!

Vorige
Vorige

Premie voor houtpellets… Update

Volgende
Volgende

Warme wintervoetjes